keitä me olemme?

yhtyeemme

Olemme ammattilaisbändi, joka on perustettu laulaja-lauluntekijä Noora Katajan ympärille vuonna 2017. Noora on yhtyeen laulaja, sanoittaja, säveltäjä sekä kosketinsoittaja.

Noora toimii päivätöikseen musiikin opettajana peruskoulussa ja lukiossa. Vuonna 2017 hän osallistui Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangomarkkinakilpailuihin ja eteni semifinaaliin. Timo ja Tuula ovat soittaneet useissa eri tyylisissä bändeissä reilun parin vuosikymmenen ajan.

Äänitteillä ovat vierailleet seuraavat muusikot: kitaristi Joni Tiala (Tankkari, Tankkari, Unessa, Avaruuksiin ja Ehkä jo huomenna), kitaristi Matias Kiiveri (Kautokeinoon, Appelsiini ja Aika), saksofonisti/huilisti Jonna Konttinen (Aika, Liian helposti rakastun ja Appelsiini), saksofonisti Jonas Rintala (Avaruuksiin).

Meidät voi buukata soittamaan triona (laulu/piano, basso & rummut), duona (laulu/piano & basso) tai trubaduurina (laulu/piano) esimerkiksi häihin, syntymäpäiville ja pikkujouluihin. Ohjelmistossamme on omien biisien lisäksi covereita pop-, rock ja soul-hengessä.

Noora Kataja (laulu/piano)

Tuula Virkkala (basso)

Timo Roiko-Jokela (rummut)

Kuvat: Timo Kataja

 

Nooran ja duon kuva: Olga Linna

Kuvissa kokoonpano 2018-2022, rumpali Mikko Kiiveri

Kuvat: Mia Parviainen